WYDZIAŁ MECHANICZNY

Orzel

Aktualności


Dsc 3587
SZKOLENIE „WERYFIKACJA WRAŻLIWOŚCI SENSORYCZNEJ KANDYDATÓW DO PANELU OCENIAJĄCEGO”
W dniu 24 stycznia 2020 roku nowej Pracowni Analiz Sensorycznych Katedry Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego na Wydziale Mechanicznym Politechniki Koszalińskiej zrealizowano szkolenie ...
więcej
Dsc 3642
PRAKTYKI STUDENCKIE W GOODVALLEY
W dniu 28 stycznia 2020 roku przedstawiciele firmy GOODVALLEY POLSKA przeprowadzili rekrutację  dopuszczającą studentów Technologii Żywności i Żywienie Człowieka sem. V do realizacji pr...
więcej
Dsc 2990
Umowy stypendialne pięciu studentów od Energia Operator S.A.
W dniu 10.01.2020 w siedzibie firmy Energia Operator S.A. odbyło się spotkanie, na którym zostały podpisane umowy stypendialne pięciu studentów Energetyki. Serdecznie gratulujemy zwyc...
więcej
Image002 ico
Wizyta studyjna studentów w Centrum Logistycznym AMAZON w podszczecińskim Kołbaskowie
W dniu 15.01.2020 po raz kolejny Studenci Koło Naukowego Logistyki Przemysłowej „LogTech” przeprowadziło zwiedzanie zakładów wykorzystujących zaawansowane systemy logistyczne. Ty...
więcej
0001 ico
Współpraca MEC z Politechniką Koszalińską
więcej
Wyk%c5%82ad noworoczny
Noworoczne Wykłady
W zawiązku z rozpoczynającym się Nowym Rokiem 2020, Wydział Mechaniczny Politechniki Koszalińskiej zaprasza uczniów szkół średnich na dwa Wykłady Noworoczne  
więcej
Bez%c2%a0tytu%c5%82u
U W A G A – studenci I roku studiów I i II stopnia
Studenci I roku studiów I i II stopnia proszeni są o zgłaszanie się na obowiązkowe badania lekarskie. Badania odbywać się będą w sali 105A w dniach: 16, 23, 30 stycznia 2020 r.
więcej
0003
Dyplom Uznania dla Michała Kondaszewskiego
więcej
1
Świąteczne pierniki- zajęcia KUDiM
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia Nasi mali studenci uczyli się technologii, wypieku i zdobienia pierniczków. Najpierw było trochę bałaganu ale później powstały prawdz...
więcej
1
Wizyta studentów TŻiŻCz w zakładach mięsnych GOODVALLEY Polska
W ramach nawiązanej współpracy z firmą GOODVALLEY studenci drugiego stopnia Technologii Żywności i Żywienia Człowieka 10 grudnia odwiedzili zakłady mięsne w Przechlewie. Spotkanie rozpoczęło...
więcej