- Biuro Obsługi Studentów
- Projekt POWER
-
Studenci I-go i II-go stopnia studiów
- Konkurs Stypendialny ENERGA-OPERATOR SA
- Konsultacje dla studentów
- Samorząd studentów
- Informacje prawne
- Biuro Obsługi Studentów
- Plany i terminy zajęć
- Sesja egzaminacyjna
- Praktyki
- Pomoc materialna
- Zasady dyplomowania
- Obrony prac i dyplomy
- Opłaty
- Opiekunowie roku
- Oferty pracy
- Pliki do pobrania
- Elektroniczna Legitymacja Studencka ELS
- Studenci III-go stopnia studiów
- Oprogramowanie
- Życie studenckie
- Organizacja roku akademickiego
- e-Learning
- Koła Naukowe
- Akademicka pomoc psychologiczna
- Zasoby biblioteczne
-
Karty kursu
- Mechatronika
- MiBM
- ZiIP (I i II stopień)
- Rok akademicki 2017/2018
-
Rok akademicki 2018/2019
- Energetyka- st. I - s. stacjonarne (wg siatki 2017-2019)
- Energetyka- st. I - s. niestacjonarne (wg siatki 2015-2017)
- Energetyka- st. I - s. stacjonarne (wg siatki 2015-2017)
- Energetyka- st. I - s. niestacjonarne (wg siatki 2017-2019)
- Energetyka- st. II - s. niestacjonarne
- TŻiŻCz - stacjonarne (sem. letni)
- TŻiŻCz - stacjonarne (sem. zimowy)
- TŻiŻCz - niestacjonarne (sem. letni)
- TŻiŻCz - niestacjonarne (sem. zimowy)
- TŻiŻCz - II st. (sem. letni)
- TŻiŻCz - II st. (sem. zimowy)
- Rok akademicki 2019/2020
- Biuro Karier
- Praca
TŻiŻCz - stacjonarne (sem. letni)
Semestr 2:
- Chemia nieorganiczna, organiczna II (L),
- Chemia nieorganiczna, organiczna II (W+C),
- Jezyk angielski II,
- Maszynoznawstwo Ogólne (C),
- Maszynoznawstwo Ogólne (P),
- Maszynoznawstwo Ogólne (W),
- Matematyka II (W+C),
- Mikrobiologia_ogolna (L),
- Mikrobiologia_ogolna (W),
- Podstawy_fizyki (L),
- Pozyskiwanie surowców. Podstawy produkcji surowców roślinnych i zwierzęcych (W+C),
- Technologie informacyjne I (L),
- Technologie informacyjne I (W).
Semestr 4:
- Analiza_ocena_jakosci_zywnosci_L_stacj -przyszły semestr,
- Analiza_ocena_jakosci_zywnosci_WĆ_stacj,
- Chemia Żywności L,
- Chemia żywności W+C,
- Jezyk angielski IV,
- Maszynoznawstwo przetwórstwa spożywczego (L),
- Maszynoznawstwo przetwórstwa spożywczego (W+C),
- Ogolna_technologia_zywnosci_P_sem_4_stacj,
- Podstawy Chlodnictwa (L),
- Podstawy_Biotechnologii (L),
- Podstawy_Biotechnologii (W),
- Technologie żywności pochodzenia wodnego (L),
- Technologie żywności pochodzenia wodnego (W),
- Technologie_gastronomiczne_L_sem_4_stacj,
- Technologie_gastronomiczne_W_sem_4_stacj.
Semestr 8:
- Biotechn składn Zywn. Wykł ,
- Biotechnologia składników żywności P,
- Organizacja i zarzadzanie w przemyśle spożywczym_W_sem_8_ stacj,
- Podstawy prawa żywnościowego (P),
- Podstawy prawa żywnościowego (W),
- Rachunkowość stacjonarne (W+C),
- Seminarium dyplomowe II (P),
- Towaroznawstwo produktow spozywczych (W+C),
- Towaroznawstwo_produktow_spozywczych (P),
- Trendy w przemyśle spożywczym-technologie (W).